torstai 7. kesäkuuta 2018

Voimaannuttavaa askartelua ja ainutlaatuisia löytöjä!

Tänään aloitimme päivämme vierailemalla Kontulan metroasemalla sijaitsevalla D-asemalla, jossa oli käynnissä Voimavyö-niminen työpaja. Pajassa saa valmistaa omannäköisensä vyön nahasta, kankaista, maaleista ja tusseista sekä muista tarvikkeista! D-aseman tarkoituksena on tarjota mielekästä toimintaa ja tekemistä eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Vyöpajasta huokui lämmin ja välittävä ilmapiiri, joka teki myös allekirjoittaneen iloiseksi! Myös minä ja Suvi päätimme osallistua omien vöiden tekemiseen, tosin ehkä hieman vaihtelevalla menestyksellä :) Työpaja jatkuu vielä perjantaina 8.6. sekä seuraavan viikon torstaina ja perjantaina, ja mikäli työkiireiltä ehdimme, olisi mahtavaa päästä vielä jatkamaan omien tekeleidensä parissa. Pieni luovuustauko teki nimittäin terää ja piristi päiväämme mukavasti!






- Eino

Jatkoimme D-asemalta kierrätys-teemalla Kontulan kierrätyskeskukseen, joka sijaitsee ostarilla metron läheisyydessä (Keinulaudankuja 4). 
Kierrätyskeskuksesta löytyi tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan. Jos haluaa shoppailla mm. vaatteita, kannattaa kiertää juuri kierrätyskeskuksia ja kirppareita. Uudelleen kierrätys on nykypäivän trendi, se on halpaa ja ekologista sekä vaatteet ovat uniikkeja, jolloin samoja vaatteita löydy monelta.

Hox! Uffilla on nyt tasarahapäivät To-Pe 8.6 2€ ja La 9.6 1€

Muita hyviä kirppareita on mm. Fida, jonka myymälöitä löytyy ympäri Helsinkiä sekä Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus Arabiassa.   

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti