keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Skeittauksesta kiinnostuneille !

Hei kaikki rullailusta kiinnostuneet! 

Kävimme Einon kanssa katsomassa missä vaiheessa kontulan sisäskeittihallin remontti on (os. Kontulan ostoskeskus). Street-osiosta oltiin purettu kaikki vanerit ja lankut. Nyt tilalle ollaan rakentamassa jotain uutta ja viime vuodesta poikkeavaa. 

Kyseessähän on siis Suomen suurin sisäskeittihalli, jossa on tilaa skeitata huikeat parisen tuhatta neliötä. Halli on suunniteltu skeittaukseen, mutta myös BMX-pyöräily ja scoottaus ovat mahdollista niille tarkoitettuina ajankohtina. Skeittaaminen maksaa alle 20 vuotiaille yhden euron ja vanhemmille 3.5 euroa, mikä on skeittihallin tarjoamiin mahdollisuuksiin nähden todella edullinen hinta. Maksaminen tapahtuu lippuautomaattiin, johon käy 0.50, 1 ja 2 euron kolikot sekä 5, 10 ja 20 euron setelit. Nuorilla edellytetään olevan nuorisopalveluiden jösenkortti, joka on jokaiselle ilmainen. Hallilta löytyy myös pienehkö oleskeluhuone, jossa voi syödä eväitä ja vaihtaa kuulumisia. 

Skeittihallilla käy talvisaikaan 100-200 hlö per päivä ja viime kaudella kävijämäärä ylitti huikeat 25 000, vau! Seuraavan kerran skeittihalli aukeaa syyskuussa 2018, kun siellä järjestetään avajaiskilpailut, jonne saapuu skeittaajia myös muista pohjoismaista. 

Tulevaisuudessa Kontulan Kelkkapuistoon ollaan rakentamassa Suomen suurinta ulkoskeittialuetta. Parkeille ollaan rakentamassa mm. 4 m syvä pooli ja ja katettu street alue. Muita nuorille suunnitellun  puiston viihdykkeitä tulevat olemaan esimerkiksi suuri graffitiseinä, koriskenttä ja moinitoimikenttä. 







Suvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti