torstai 14. kesäkuuta 2018

Einon ja Suvin Helsinki-päivä 12.6.

Aloitimme Helsinki-päivämme vierailemalla Kontulan Symppiksessä, jossa oli 9-vuotissyntymäpäivät ja yleisölle avoimet ovet. Talossa esiintyi mm. Symppiksen oma Matala Kynnys -bändi, ja paikalla olijoille oli tarjolla kahvia ja kakkua, joista sai maksaa itse haluamansa summan. Kontulan Symppis on mielenterveys- ja päihdeongelmaisille suunnattu päivätoimintakeskus, jossa on tarjolla muun muassa erilaista neuvontaa sekä ajanviettomahdollisuuksia.

Symppiksestä palasimme takaisin Luupille, jonka pihalla oli paljon erilaista tekemistä. Pääsimme myös itse "oikeisiin töihin", kun apuamme tarvittiin koriskentän viivojen mittaamisessa ja maalamisessa. Uurastuksen jälkeen pidimme pienen ruokapaussin, jonka jälkeen oli aika suunnata kohti kaupunkia ja Kaisaniemen puistoa. Helsinki-päivän yhteydessä pidettävä Helsinki-päivän konsertti järjestettiin tänäkin vuonna, ja olimme totta kai mukana aistimassa tunnelmaa! Aamupäivän viileys oli jo haihtunut ja saapuessamme Kaisaniemeen sää oli kuin morsian. Jo neljältä paikalla oli valtavasti ihmisiä nauttimassa mainiosta kelistä ja maamme eturivin artisteista. Päivän ensimmäinen artisti Elastinen oli hieman aiemmin kivunnut lavalle, ja ehdimme napsia muutaman otoksen hänen energisestä show´staan.

Elastisen jälkeen lavan otti haltuun Jenni Vartiainen. Hänen herkät kappaleensa sopivat täydellisesti lämpimän kesäpäivän alkuillan tunnelmaan. Vartiaisen keikan loppupuolella minun oli aika suunnata kohti Töölöä nauttimaan HJK:n ja IFK Mariehamnin välisestä ottelusta, joka päättyi hienosti kotijoukkueen 2-0-voittoon! Pelin jälkeen päätimme jäädä muutaman kaverini kanssa vielä ihastelemaan viilenevän kesäillan tunnelmaa kaupungille. Suvi sai ikuistettua myös muista päivän esiintyjistä mahtavia otoksia, joita pääset ihailemaan tästä: http://luuppinuta.blogspot.com/2018/06/helsinki-paivan-kuvia.html

                                                                           -Eino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti